Livsenergier.dk

                                                                        Bevidsthed

                                            Glæde

                                                    Balance

• NYT

Jeg kan komme ud og fortælle om healing og energi hvis i er en gruppe der har interesse i at vide mere om det.


Hvor kan du finde mig?

Jeg er flyttet til Møn hvor jeg har min klinik.Healing hvad er det?

Metoder:

Fysiske/æterisk healing:

Healeren bruger sine hænder, som så lægges på klientens fysiske krop.


Chakrahealing:

Healeren bevæger sine hænder et stykke fra klientens kroppen, hensigten er at afbalancere Chakra.


Mentalhealing:

Healeren sidder et stykke væk fra klienten og bruger sin koncentration til at støtte eller styre energien med.


Trancehealingen:

Healeren overlader hele healingen til energien. Healeren sætter sig i en meditativ tilstand og lader energien gøre, hvad den vil.


Buddhi:

Healeren skaber kontakt til klientens egen kerne af lys og fred, og meget bevidst lader healeren, klientens eget lys, selv gøre arbejdet.


Fjernhealing:

Healeren sender energi over store afstande til et andet levende væsen. Det kan være til Australien, til månen. Energien kan arbejde frit, da den ikke lader sig begrænse af tid og rum.


Gruppehealing:

Healeren overlader healingen til energien, da det er flere end et menneske, der skal heales. Det kan være lige fra to til 1.000.000 mennesker. Gruppehealing og fjernhealing kan kombineres, så en meget stor gruppe af mennesker kan blive healet enten over tv eller radio.


Selvhealingen:

Er hvor mennesket selv visualisere eller koncentrere sig på at gøre sig selv rask.


Objekthealing:

Healing igennem et ydre objekt, typisk et billede eller en figur. Via objekte skabes der en kontakt til betragterens egen kerne af lys, som aktiveres til


Generelt:

Healing, er en bevidst formidling af energi, med med det formål, at oprette eller genoprette en balance.

Der er ikke noget mystisk ved healing, selvom emnet ofte bliver mystificeret af forskellige årsager. Den alternative verden bidrager i nogen grad selv til denne fremmedgørelse, ved at markedsføre Deres healings uddannelser, som noget svært tilgængeligt og ikke alle forundt.

Men healing er alle forundt og alle bruger det instinktivt. Har man ondt et sted, lægger man ofte sin hånd over stedet. Er der et barn der slår sig, puster vi på det ømme sted. Er der nogen som har det svært, så holder vi om dem og giver dem omsorg.

Det der sker er, at vi giver energi fra os. Vi healer typisk med håndfladerne, eller gennem munden ved vores åndedrag. Vi healer med den kærlighed vi er i stand til at fokusere.

En Healer er en person som bruger denne viden bevidst, og med det ene formål at bringe balance. Nogle bruger deres egen energi under healing og tanker så selv op når healingen er slut. Andre vælger at kanalisere energien direkte fra kilden. Det vil sige at energien strømmer ind i healeren og videre til den der heales.

Der er mange teorier omkring hvordan man bør heale, og hvilke teknikker man bør bruge i de enkelte situationer. Der er mange tilbud hvis man vil heales, nogle eksempler kunne være krystalhealing, healing med farver, med lyde og med lys.

Jeg oplever det som om, at metoden ikke er så vigtig som intentionen. Hvis man har hjertet og fokus med i sin healing, så virker den uanset metoden. Det er nok også derfor der er så mange forskellige metoder.


Hvad kan heales:

Da alt er energi, er der efter min mening ingen grænser for hvad der kan heales.

Man kender de mennesker der ved deres blotte tilstedeværelse, bringer ro og harmoni til en gruppe, og man kender også dem som bringer det modsatte. Det vi reagerer på, er den energi de udstråler, og den påvirker vores energi og bringer os til at føle noget - ro, glæde, forvirring etc.

På samme måde påvirker vi alle vores omgivelser med styrken af den kærlighed vi udstråler, både de organiske og de tilsyneladende døde ting. Jeg kender mennesker der ved deres blotte udstråling, får elektriske apparater til, at gå i stykker eller opføre sig underligt, til stor irritation for de pågældende.

På den måde vil også planter der modtager vores opmærksomhed og vores kærlighed, vokse bedre end dem som ikke får nogen.

Healing virker også i tid. Man kan altså heale situationer der er hændt, med det formål at heale det spor, som satte sig i situationen. Man kan heale på en situation ude i fremtiden, det kunne være en vanskelig samtale, en hændelse man frygter eller lign.

Healing kan bruges til at lindre og helbrede fysiske traumer. Jeg mener hermed at visse ting kan helbredes med det samme, andre kræver længere tids og regelmæssig healing. Healing vil altid medføre lindring, og bedre vilkårene for helbredelse.

Mentale ubalancer reagerer rigtigt godt på healing. Således kan en healing hjælpe med forløsning af lagrede traumer, som blokerer og skaber ubalancer. Mange har stor glæde af at være i energien når de skal bearbejde og forløse de mentale/psykiske ubalancer, som generer i hverdagen.

Der er uendeligt mange anvendelsesmuligheder, og kun fantasien sætter grænsen. Verden bliver et bedre sted at være jo mere man healer på den. Og energien, der også er kærlighed, kan ikke gives til for mange og kan heller ikke gives forkert.


Healing af børn:

Børn har særligt nemt ved at tage imod healing. Årsagen til dette, er at de er fordomsfri og modtagelige. Der bliver ikke i samme grad tvivlet på resultatet, som ved arbejdet med voksne. Den åbenhed er en stor fordel og giver optimale vilkår for den healende energi.

Der er ingen aldersgrænser for healing. Så i praksis kan man begynde at heale børn allerede inden de er født.

Når børnene er helt små kan det være svært at finde ud af hvorfor de er ulykkelige. Ofte er det ting som kolik eller et kiropraktisk problem, som er årsag. Andre gange kan det være barnets oplevelser, som gør det bange. Børn er meget mere åbne overfor den åndelige verden end voksne og dermed kan de have nogle oplevelser, som de ikke umiddelbart kan håndtere eller forstå og som derfor gør dem ulykkelige.

Alt dette kan heales, og man behøver ikke kende årsagen til at barnet er ulykkeligt.


Fjernhealing:

Som tidligere beskrevet, fungerer healing i tid. Og healing fungerer også i rum. Afstanden til det healede har ingen betydning for energiens kvalitet. Det betyder at man kan sidde i Cairo og heale en person i Nuuk.

Det giver nogle fordele, at dette kan lade sig gøre. Det kræver ikke så megen ledig tid. Man kan opholde sig hvor som helst, blot skal det være muligt, at trække sig tilbage i rolige omgivelser når healingen skal modtages.

Fjernhealing stiller nogle større krav til healeren. En healing er ofte meget intuitiv og er et samspil imellem 2 personers energi. Denne fornemmelse for den anden person kan være vanskelig når man ikke sidder i samme rum, og er en faktor der kan gøre fjernhealing mindre effektiv.